img

vinç revizyonu, Bursa vinç revizyonu, vinç yenileme

Buvisan olarak, Firmanızın ihtiyaçlarını karşılamayan veya performansını yetersiz bulduğunuz ve arttırmak istediğiniz her türlü elektrikli vincinizin revizyonunu, ve modernizasyonunu  Buvisan kalitesi ile en kısa sürede gerçekleştirmekteyiz. 

Vinç revizyonunu, Uluslararası standartlara uymayan vinç ve aparatlarının  üretim alanında  tekrar faaliyete alınması veya performans ve niteliğinin arttırılması şeklinde yapmaktayız. İlk olarak vincin hedeflenen performans için gerekli donanımının bakım ve performans testlerini gerçekleştirmekteyiz. Daha sonra  güncelleme ve gerekli parçaları da sisteme dahil ederek, daha sağlıklı ve güçlü bir sistem sağlamaktayız. Vinç Modernizasyonu ve revizyonların tamamlanmasına müteakip, gerekli olan kontrolleri sağlamak üzere  akredite bir test kuruluşundan onay belgelerini alarak siz değerli müşterimize teslim etmekteyiz. 

Vinç güncelleme ve revizyonunun yapılmasındaki temel amaç,  İş sağlığı açısından problemli olan, standart dışı veya tehlike arz edebilecek vinç sistemlerini tekrar güvenilir bir işlevsellik kazandırmaktır. Vinç Yenileme ve vinç revizyonu çalışmaları kapsamında  ihtiyaç duyulması halinde  kaldırmak grup ve aparatlarının, kumanda ve elektrik panolarının, güç kablolarının veya vinç yürütme gruplarının değişimi ve revizyonunun gerçekleştirmekteyiz. 


Vinç revizyonunu ; 

  • Elektrik tesisat ve ekipmanlarını yenileyerek,
  • Yürüme Ray / Yol  revizyonu ve bakımlarını yaparak,
  • Hız ve Performans arttırımı ve
  • Modernizasyon, Kumanda ve yazılım güncellemesi

 olarak gerçekleştiriyoruz.. 




 

 



 

Ürün Bilgi / Talep Formu

|Başa Git