img

Buvisan Türkiye'nin önde gelen Portal Vinç imalat, bakım, servis, yenileme, revizyon, transfer ve montaj firmasıdır. Tüm Türkiye sathında, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında onlarca ülkede vinç hizmeti sunmaktadır.

PORTAL VİNÇ İMALAT, BAKIM VE NAKLİYE HİZMETLERİ

BUVİSAN portal vinçler, 150 tona kadar yükleri taşıyacak biçinde tasarlanmış, ağır yük ve özellikle açık alan kullanımda geniş açıklıklar için ideal çözümdür. BUVİSAN portal vinç serisi farklı uygulama ve çalışma koşulları için tasarlanmış iki seriyi içerir:

Tek kirişli portal vinç (uzatmalı/sız)

Çift kirişli portal vinç (uzatmalı/sız)

Yarı portal vinç 

 

• 2.000'den 100.000 kg'a kadar kapasite

• Müşteri isteğine göre tek veya çift hızlı veya frekans

invertörü ile kademeli hız kontrolü

• FEM ve DiN normlarına göre tasarlanmış ve üretilmiştir

• Yerli ve Avrupa markalı komponent ürün alternatifleri

 

YARI PORTAL VİNÇLER

 

Portal vinçler, modern sanayinin vazgeçilmez unsurlarından biridir ve geniş kullanım alanları ile endüstriyel faaliyetlerin verimliliğini önemli ölçüde artırır. Buvisan, sektördeki lider konumuyla, işletmenizin ihtiyaç duyduğu en yüksek kalitede portal vinç çözümlerini sunar. Gelişmiş mühendislik, üstün malzeme kalitesi ve yenilikçi tasarım anlayışıyla, Buvisan portal vinçleri, her türlü yük kaldırma ve taşıma ihtiyacınızı güvenilir ve verimli bir şekilde karşılar.
Portal vinçlerimiz, özellikle ağır sanayi, gemi yapımı, konteyner taşımacılığı ve lojistik gibi sektörlerde geniş bir kullanım alanına sahiptir. Buvisan olarak sunduğumuz portal vinçler, yüksek taşıma kapasitesi, uzun ömür ve düşük bakım maliyetleri ile işletmelerin operasyonel verimliliğini maksimize eder. Kullanıcı dostu arayüzler, kolay erişilebilir kontrol mekanizmaları ve güvenlik özellikleri ile donatılmıştır, böylece operatörler için maksimum konfor ve güvenlik sağlanır.
Buvisan portal vinçler, işletmenizin gereksinimlerini karşılamak üzere özelleştirilebilir. Bizler, müşterilerimizin her birinin benzersiz ihtiyaçlarını anlıyor ve onlara en uygun çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Projelendirme aşamasından kurulum ve sonrasına kadar, alanında uzman ekibimiz, projenizin her adımında size destek olmaktadır. Yüksek kalite standartlarımız, güçlü müşteri hizmetleri ve sonrasında verdiğimiz destek, Buvisan'ı sektörde tercih edilen bir marka yapmaktadır.
Eğer işletmeniz için güvenilir, verimli ve uzun ömürlü bir portal vinç çözümü arıyorsanız, Buvisan ile iletişime geçin. İşletmenizin ihtiyaçlarına en uygun, yenilikçi ve güvenilir portal vinç çözümlerimizle, operasyonel verimliliğinizi artırın ve rekabette bir adım öne çıkın. Buvisan, yüklerinizi hafifletir, işletmenizi güçlendirir.

 

Ürün Bilgi / Talep Formu

|Başa Git