img

yük asansörü bakımı, yük asansörü servisi, yük asansörü onarımı, yük asansörü revizyonu, yük asansörü imalatı, Bursa yük asansörü

Yük Asansörü, sadece malzeme ve yük taşımak için kullanılan, genellikle insansız veya içine 1 personelin yöneteceği özel bir kumanda sistemi ile kontrol edilen, bina veya fabrikalarda dikey hareketli taşıma sistemidir. Yük asansörü tercih edilen firmalar, genellikle deposu olan mağaza, fabrika, imalathane veya kargo gibi lojistik ve taşımacılık yapan işletmelerdir. Yük asansörleri de aynı yolcu asansörleri gibi çok duraklı ve tonlarca yükü taşıyabilecek kapasitelerde olabilirler. 

Yükünüzü Hafifletelim....

 Buvisan olarak  yük asansörü imalatı, Yük asansörü bakımı, yük asansörü onarımı ve revizyonu işlemlerinizi profesyonel ekibimiz ile  ihtiyaçlarınız doğrultusunda Asansör İşletme ve Bakım yönetmeliğinde belirtilen hususlar dahilinde yapmaktayız. 
 

Yük asansörü bakım onarımı 

Buivsan, firmanızın kullandığı veya ihtiyaç duyduğu yük asansörlerinin periyodik bakım ve onarımını profesyonel kadrosu ile asansör işletme ve bakım yönetmeliğine uygun olarak yapmaktadır. 

 

Yük asansörü revizyonu

Buivsan, işletmenizde kullanılan ve artık ihtiyaçlarınıza cevap vermeyen yük asansörü revizyonunu ihtiyaçlarınız doğrultusunda gerçekleştirmektedir. 

 

Yük asansörü servisi

Buivsan; ihtiyaç duyduğunuz yük asansörü servis hizmetini  en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.  

2 ton ve 1.5 tona özel Ekonomik 15 Metre kaldırma yüksekliğinde  çift tamburlu çift kurt ağızlı yük asansörü motoru ...

 




 

Ürün Bilgi / Talep Formu

|Başa Dön