img

Bursa Vinç Sanayi , en kaliteli vinç sanayi ,enuygun fiyatlı vinç sanayi , buvisan , bursa vinç sanayi sistemleri , buvisan holding , buvisan vinç sanayi

 

Bursa Vinç Sektöründe BUVİSAN

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bursada vinç denince akla gelen ilk firma olmaktan gurur duyuyoruz . firmamız çok kısa sürede büyüyen nadir şirketlerden bir tanesidir. Ürünlerimiz son derece kaliteli olup , canla başla çalışan ekibimizle beraber hiç durmaksızın sizlere elimizden gelen en iyisini sunmaya çalışmaktayız. Gerek vinç sektöründe gerekse metal sektöründe edinmiş olduğumuz tecrübeler doğrultusunda, üretmekte olduğumuz sistemleri uygun fiyatlar ile müşterilerimize sunmaktayız.

 

 

Başta vinç parçaları olmak üzere eğer bir projeniz varsa küçük veya büyük buvisan firması olarak her türlü malzemeyi karşılayacak güçteyiz .

Ürettiğimiz ürünlerimiz şunlardır :

- sabit askılı vinçler

- yük asansörleri

- vinç yardımcı ekipmanları

- tek kişir ( monoray ) vinçler

- çift kiriş gezer köprülü vinç

- portal vinçler

Sizlere sunduğumuz hizmetler ise şunlardır :

- Servis Bakım

- Nakliye

- Sökme / Montaj

- Projelendirme

 

Bizler Buvisan Şirket olarak herzaman kaliteli ürünler üretmeye , işimizi hızlı yapmaya ve müşteri memnuniyetine ve en önemlisi de müşterilerimize önem vermişizdir.

Önceliklerimiz; daima kaliteli ürünler ile uzun yıllar çalışma potansiyeline sahip vinç sistemlerini, sağlam ve güvenilir bir Şekilde müşterilerimize hizmetine sunmaktır. Müşterilerimizin tercihlerine göre en uygun bütçe ile kaliteli malzeme seçimini gerçekleştirerek ihtiyacınız doğrultusunda vinç parçalarını sizlere sunmaktayız.

 

 

Bizler BUVİSAN olarak 1 ton ile 50 ton arasındaki çift köprülü gezer vinçlerin proje, köprü konstrüksiyon imalatı ve montajını kusursuz bir şekilde siz değerleri müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz.

 

 

Bizi seçen tüm bursa halkına ve firmalara taşşekür ederiz.


 
Ürün Bilgi / Talep Formu

|Başa Dön