img

Buvisan Vinç Yürütme Switch'leri, IPSS korumalı, çeşitli voltajlarda çalışır, operasyonel güvenliği artırır.

Buvisan Vinç Yürütme Switch'leri, vinç hareketlerini sınırlayan kritik güvenlik elemanlarıdır. Vinç yürütme gruplarının rapların sonlarındaki tamponlara gelmeden önce hareketini sonlandırır. Bu anahtarlar, normalde açık ve normalde kapalı temas özellikleriyle, vinç operasyonlarının güvenliğini artırır. IPSS koruma tipiyle donatılmış olan Buvisan switch'leri, 24-42-110-220 V gibi geniş bir voltaj aralığında çalışabilir, böylece farklı enerji gereksinimlerine uyum sağlar.

Yüksek Güvenlik ve Uyumluluk

Buvisan Vinç Yürütme Switch'leri, güvenliği en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. IPSS koruma sınıfı, switch'lerin toz, su ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklı olmasını sağlar, bu da operasyonel güvenliği ve switch'lerin ömrünü uzatır. Çeşitli voltaj seçenekleriyle uyumluluk, Buvisan switch'lerinin geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılmasına olanak tanır.

Operasyonel Verimlilik ve Kolaylık

Buvisan Vinç Yürütme Switch'leri, kolay kurulum ve minimum bakım gereksinimleri ile operasyonel verimliliği ve kolaylığı artırır. Normalde açık ve normalde kapalı temas özellikleri, switch'lerin farklı kontrol ve güvenlik sistemleriyle entegrasyonunu kolaylaştırır, bu da vinç operasyonlarının daha esnek ve güvenli hale gelmesini sağlar.

 

 

Ürün Bilgi / Talep Formu

|Başa Git